Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικες κάρτες: Μηνύματα από καρδιάς!

Η χριστουγεννιάτικη περίοδος και οι εκτυπώσεις ανήκουν μαζί και ο καθένας μας θέλει να στείλει χριστουγεννιάτικες ευχές και κάρτες. Η περίοδος πριν τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος χαλάρωσης, χαράς και δημιουργικότητας.

Οι ευχετήριες κάρτες είναι στην υψηλή σαιζόν. Είναι η περίοδος που στέλνουμε τις προσωπικές μας ευχές σε οικογένεια, φίλους και συνεργάτες. Ακόμα και αν οι e-cards είναι αρκετά δημοφιλείς, πιστεύω πως όλοι χαίρονται όταν βρίσκουν στο γραμματοκιβώτιο τους χριστουγεννιάτικες κάρτες και αυτή η χαρά δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Φυσικά όποιος είναι δημιουργικός μπορεί να φτιάξει τις δικές του ξεχωριστές κάρτες. Προσωπικά είναι μεγάλος fan των ξεχωριστών και προσωποποιημένων καρτών και στέλνω κάθε χρόνο σε φίλους και γνωστούς κάρτες που έχω σχεδιάσει και έχω τυπώσει μία ξεχωριστή ευχή για τον κάθε παραλήπτη. Όλοι οι παραλήπτες χαίρονται, απλά έχω την συνήθεια να τις στέλνω, όπως οι περισσότεροι από εμάς, την τελευταία στιγμή!

Κλασσικές μορφές όπως ο Άγιος Βασίλης ή έλκυθρα και χιονισμένα τοπία, χριστουγεννιάτικα δέντρα ή ξεχωριστές εικόνες, όλες μπορούν να εκτυπωθούν και να αποσταλλούν στον κάθε παραλήπτη με τις δικές σας προσωπικές ευχές!

Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον; Υπάρχει ακόμα χρόνος για να σχεδιάσετε τις δικές σας κάρτες και να τις στείλετε για εκτύπωση! Αν βέβαια δεν προλαβαίνετε να σχεδιάσετε μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας, στον τομέα των χριστουγεννιάτικων καρτών http://www.printxpress.gr/pxp/products/christmas-cards και να επιλέξετε μία από τις κάρτες που έχουμε δημιουργήσει για εσάς.

Από όλη την printxpress σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χριστουγεννιάτικη περίοδο!

Καλά χριστούγεννα από την printxpress!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου