Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Καιρός να κοιτάξουμε μπροστά: Ημερολόγια 2011



Ημερολόγια 2011

Το 2010 δεν ήταν σίγουρα η καλύτερη χρονιά για τους περισσότερους από εμάς. Ο καθένας ένιωσε περικοπές, δυσοίωνες προβλέψεις, καταστροφολογικά σχόλια. Άλλα υπερβολικά, άλλα πραγματικά η αλήθεια είναι ότι βομβαρδιστήκαμε με όλες αυτές τις πληροφορίες.

Καιρός λοιπόν να κοιτάξουμε μπροστά και να προγραμματίσουμε σωστά το 2011 έτσι ώστε να έχουμε καλύτερες επιδόσεις και χρονοδιαγράμματα. Στο ημερολόγιο σημειώνουμε όλες τις σημαντικές πληροφορίες, ραντεβού και προθεσμίες και το καλό με τα ημερολόγια είναι ότι πάντα κοιτάμε στο μέλλον. Τι έχουμε να κάνουμε αυτό το μήνα, τι στόχους έχουμε θέσει, ποια ραντεβού, τι προθεσμίες.

Επιτραπέζιο ημερολόγιο
Πρέπει λοιπόν να το σχεδιάσουμε έτσι ώστε να είναι λειτουργικό και να υπάρχει αρκετός χώρος σε κάθε ημερομηνία για σημειώσεις. Η εκτύπωση του ημερολογίου είναι το τελικό στάδιο πριν το λάβετε στα χέρια σας και αρχίσετε να σημειώνετε τις σημαντικές για εσάς ημερομηνίες. Φυσικά στην printxpress τυπώνουμε τα δικά σας προσωποποιημένα ημερολόγια, οπότε υπάρχει η δυνατότητα να εκτυπώσουμε τις δικές σας σημαντικές ημερομηνίες.

Τέλος το ημερολόγιο θα μας συνοδεύει ολόκληρο το χρόνο και την κάθε σελίδα του θα την βλέπουμε καθημερινά για έναν μήνα. Είναι σημαντικό να τοποθετήσουμε φωτογραφίες που μας αρέσουν, που μας κάνουν αισιόδοξους και βοηθάν στην ψυχολογία μας!

Στην printxpress φροντίζουμε το ημερολόγιο σας να είναι τέλειο σε κάθε στάδιο. Από τον σχεδιασμό μέχρι την εκτύπωση και το finishing έτσι ώστε να ξεκινήσετε με περισσότερους στόχους και ευχάριστη διάθεση στην νέα χρονιά! Σταματήστε λοιπόν να σκέφτεστε το δυσσάρεστο 2010 και θέστε νέους στόχους για το 2011!

Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον; Δείτε περισσότερα στο http://www.printxpress.gr/pxp/products/%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF

Ημερολόγιο τοίχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου