Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ταπετσαρίες: Είναι η εκτύπωση ταπετσαρίας ελκυστική;

Όλοι όσοι ασχολούνται με στυλ και διακόσμηση, έχουν την παραπάνω απορία. Η αλήθεια είναι ότι εδω και μερικά χρόνια η ταπετσαρία έχει κάνει δυναμικό comeback στη ζωή μας και στους τοίχους μας. Τους τελευταίους μήνες έχουμε τυπώσει στην printxpress πολλά τετραγωνικά ταπετσαρίας, με διάφορα θέματα. Παιδικά δωμάτια, εκθέσεις ζωγραφικής, χώροι γυμναστικής, φροντιστήρια και σε πολλά καταστήματα. 

Εκτύπωση Ταπετσαρίας

Το μεγάλο θετικό που έχει η φωτοταπετσαρία είναι ότι είναι αυτοκόλλητο υλικό. Ξεχάστε γλουτολίνες και κόλλες και δύσκολες διαδικασίες. Ακόμα και κάποιος που δεν έχει ξανατοποθετήσει κάτι είναι πολύ εύκολο να το πετύχει με την αυτοκόλλητη ταπετσαρία με την πρώτη εφαρμογή. 
Ταπετσαρία

Όταν σκέφτομαι για ταπετσαρίες το μυαλό μου πάει στην δεκαετία του 80, όπου οι γονείς μου είχαν τοποθετήσει σε όλους τους τοίχους (ρόμβους, κύκλους με μωβ ή κόκκινο χρώμα) και κάτι τέτοια ρετρό θέματα. Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν. Σήμερα μπορούμε να εκτυπώσουμε οποιοδήποτε θέμα σε αυτοκόλλητο χαρτί ταπετσαρίας και σε όποιο στυλ εσείς θέλετε. Όπως ανέφερα παραπάνω, όποιος και αν είναι ο χώρος σας, προσωπικός ή επαγγελματικός, και όποιο και αν είναι το στυλ που θέλετε να επιλέξετε μπορούμε να το εκτυπώσουμε. 
Αυτοκόλλητη Ταπετσαρία
Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι δεν είναι δεσμευτικό για κάποιον που θέλει να τοποθετήσει ταπετσαρία να αγοράσει ένα ολόκληρο ρολό το οποίο μπορεί να κοστίζει 150 - 200 Ευρώ. Η εκτύπωση είναι πολύ φθηνότερη και οικονομικότερη. Εκτυπώνεται ακριβώς η διάσταση που χρειάζεστε και τα τετραγωνικά μέτρα που θέλετε να καλύψετε. Όποιο θέμα και να διαλέξετε πάντως να έχετε στο μυαλό σας να μην είναι "βαρύ". Δηλαδή να "μπουκώσει" τον χώρο σας και να φαίνεται μικρότερος. Το νόημα της ταπετσαρίας είναι να δώσει έναν καινούριο αέρα στον χώρο σας. 
Εκτυπώσεις
Τέλος, για να απαντήσω και στο αρχικό ερώτημα, προσωπικά θεωρώ ότι οι ταπετσαρίες είναι πολύ ελκυστικές.

Επισκεφτείτε τώρα το site μας για να ενημερωθείτε για την εκτύπωση ταπετσαρίας ή και οποιοδήποτε άλλου υλικού που μπορούμε να εκτυπώσουμε σε μεγάλες διαστάσεις http://www.printxpress.gr/pxp/products/αφισες ή τηλεφωνήστε στο 2310 420 215 ή στείλτε τα γραπτά σας μηνύματα στο info@printxpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου