Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικες κάρτες στην printxpress!

Από τις αρχές Νοεμβρίου μπορείτε να βρείτε στο site μας http://www.printxpress.gr/pxp/products/christmas-cards πρωτότυπες ιδέες για τον σχεδιασμό και την εκτύπωση των χριστουγεννιάτικων καρτών σας!
Χριστουγεννιάτικες κάρτες
Δίνουμε μεγάλη βάση στο design γι'αυτό οι γραφίστες μας έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να σχεδιάσουν τις κάρτες και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό. 76 νέα σχέδια σας περιμένουν προς εκτύπωση και αυτό είναι μόνο η αρχή! Πολύ σύντομα θα υπάρχουν και δείγματα για ημερολόγια 2011 καθώς και ετήσια πλάνα της printxpress.

Παρόλα αυτά εκτός από τον προσεκτικό σχεδιασμό της κάρτας πρέπει να έχετε υπ'όψη σας μερικά στοιχεία που είναι σημαντικά για την εκτύπωση. Η επιλογή του κατάλληλου χαρτιού είναι αρκετά σημαντική και δεν πρέπει να γίνεται βιαστικά και επιπόλαια! Ανάλογα με το ύφος της κάρτας θα πρέπει να επιλέγεται και το ανάλογο χαρτί.

1. Τα glossy χαρτιά πρέπει να επιλέγονται εφόσον υπάρχουν φωτογραφίες πάνω στην κάρτα και έντονα χρώματα. Η γυαλάδα που δίνει το glossy έχει ως αποτέλεσμα να εκτυπώνεται αρκετά εντυπωσιακά η φωτογραφία σας.
2. Τα ματ χαρτιά επιλέγονται εφόσον θέλετε να δώσετε ιδιαίτερη βάση στο κείμενο και τις ευχές που έχετε γράψει πάνω στην κάρτα. Επιλέξτε μια καλλιγραφική γραμματοσειρά για να είναι το αποτέλεσμα ακόμα πιο όμορφο.
3. Τα σαγρέ χαρτιά (όπως η ακουαρέλα) ή χαρτιά με ιδιαίτερη υφή χρησιμοποιούνται για κάρτες με λιτό ύφος. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην υφή του χαρτιού και η προσοχή του παραλήπτη θα πρέπει να είναι στραμμένη προς το κείμενο και το ιδιαίτερο χαρτί.
4. Θα πρέπει να επιλέγεται ένα "βαρύ" χαρτί, για παράδειγμα 250 - 350 γρ., έτσι ώστε ο παραλήπτης όταν το έχει στο γραφείο του να μπορεί να στέκεται και μην πέφτει.


Ελπίζω να ήταν αρκετά διαφωτιστικές οι παραπάνω πληροφορίες και να λύθηκαν αρκετές απορίες! Είμαστε πάντα έτοιμοι για τις ερωτήσεις σας και πιθανές απορίες ή ενστάσεις, τηλεφωνικά στο 2310 420 215 και ηλεκτρονικά στο contact@printxpress.gr. Θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με νέες πληροφορίες και ιδέες για καλύτερες χριστουγεννιάτικες κάρτες!
Χριστουγεννιάτικη κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου