Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Εκτυπώσεις χωρίς ίχνος pixel!

Η PrintXpress επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες με σκοπό να σας προσφέρει τις πιο σύγχρονες νέες τεχνικές με χαρά σας παρουσιάζει την νέα της υπηρεσία.
Μετατροπή φωτογραφιών σε γραμμικά-διανυσματικά σχέδια, ( illustrator, eps κλπ).

Τι σημαίνει αυτό για εσάς?

Σίγουρα θα σας έχει τύχει να θέλετε να τυπώσετε ένα Banner η φωτογραφία σε μεγάλη διάσταση απο αρχείο που βρήκατε στο Internet η ακόμη και απο κάποιο δικό σας το οποίο
δεν έχετε σε μεγάλη ανάλυση. Η PrintXpress σας δίνει λοιπόν τη λύση!

Τί σημαίνει γραμμικό σχέδιο και ποιά τα ωφέλη της μετατροπής ?

Αντίθετα με τις κοινές φωτογραφίες των οποίων η πληροφορία είναι πίξελ, ένα γραμμικό σχέδιο χωρίζει την πληροφορία σε γεωμετρικές επιφάνειες (σχήματα) με πληροφορία γεμίσματος χρώματος.
Αυτο σημαίνει ότι εάν μεγαλώσουμε ένα γραμμικό σχέδιο προς οποιαδήποτε διάσταση δεν πρόκειται ποτέ να δούμε το 'σπάσιμο' που παρατηρούμε πολλές φορές απο τη μεγέθυνση ενός αρχείου σε πίξελ μικρών διαστάσεων.

Στο παράδειγμα παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς τα παραπάνω σας δίνουν νέες δυνατότητες στο να οραματιστείτε κάτι μεγάλο και να το κάνουμε πραγματικότητα για εσάς!

Εδώ βλέπετε την αυθεντική φωτογραφία και το πώς φαίνεται η πληροφορία της σε ζουμ 400% πάνω στην οθόνη.


Εδώ βλέπετε την φωτογραφία μετά τη μετατροπή και το πώς φαίνεται η πληροφορία της σε ζουμ 400% πάνω στην οθόνη.



Και εδώ την επιλογή επιφάνειας σε πρόγραμμα γραμμικού σχεδιασμού.


Επεξεργασία εικόνας




Με τον τρόπο αυτό η φωτογραφία έχει πλέον αποκτήσει τη δυνατότητα του να τυπωθεί σε οποιοδήποτε μέγεθος θέλουμε χωρίς σπασίματα και απώλεια σχετικά με αυτό που βλέπουμε. Είτε 1μ είτε 2μ είτε 50μ! Oι ανάγκες σας θέτουν πλέον το όριο και τις διαστάσεις!
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε όσον αφορά την μακέτα και τον σχεδιασμό της εκτύπωσης. 2310 420 215 και contact@printxpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου