Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Βελτίωση της ακουστικής του χώρου σας με εκτυπώσεις!

Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί πως μπορείτε να βελτιώσετε την ακουστική του χώρου σας τοποθετόντας κάτι έξυπνο και κάτι που σας αρέσει. Επίσης σίγουρα θα έχετε βρεθεί σε κάποιο μπαρ, εστιατόριο που η ακουστική του χώρου ήταν άσχημη και σας έκανε να νιώθετε άβολα μέσα στον χώρο. 

Μέχρι πριν από λίγο καιρό κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το πρόβλημα της ακουστικής του χώρου σας μπορεί να βελτιωθεί με εκτυπώσεις! Ο τρόπος αυτός λειτουργεί ως εξής: τοποθετείτε ένα προφίλ αλουμινίου με "πόδια" που στέκεται ελεύθερο μέσα στον χώρο, ή ένα προφίλ αλουμινίου που μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο ή το ταβάνι, υλικό ηχομόνωσης και στο τέλος τοποθετήστε την εκτύπωση σας. Με αυτό τον τρόπο έχετε μία όμορφα εκτυπωμένη εικόνα η οποία τοποθετείται στο πλαίσιο αλουμινίου μαζί με το υλικό ηχομόνωσης και βελτιώνει την ακουστική του χώρου σας. 

Υλικό ηχομόνωσης

Πλαίσιο αλουμινίου με ηχομόνωση
Η εκτύπωση γίνεται σε ύφασμα το οποίο αποτελείται από πολυεστέρα και έτσι μπορεί ο ήχος να διαπερνάει το ύφασμα και να αποροφάται από το αφρώδες υλικό που είναι μέσα στο πλαίσιο αλουμινίου. Τα περισσότερα υλικά έχουν το πρόβλημα ότι αντανακλούν τον ήχο και δεν τον αφήνουν να περάσει μέσα από αυτά. Το πλαίσιο θα πρέπει να έχει πάχος μεγαλύτερο από 50 χιλ. έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί το υλικό ηχομόνωσης. Φυσικά μέσα στο πλαίσιο μπορεί να τοποθετηθεί και φωτισμός LED, έτσι ώστε η εκτύπωση να είναι πιο εντυπωσιακή. 

Πλαίσιο αλουμινίου με LED φωτισμό

Προφίλ αλουμινίου με εκτύπωση
Σίγουρα θέλετε να βελτιώσετε την ακουστική και ταυτόχρονα την αισθητική του χώρου σας. Οι εκτυπώσεις με πλαίσιο είναι ο πλέον κατάλληλος τρόπος για επαγγελματικό ή προσωπικό χώρο. Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 420215 ή επισκεφτείτε το site μας, www.printxpress.gr . Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες για το πως μπορείτε να διαμορφώσετε τον χώρο σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου