Κυριακή, 5 Μαΐου 2013

Διακοσμήστε την οροφή του χώρου σας με εκτυπώσεις!

Ανεξάρτητα σε ποιον χώρο βρισκόμαστε, στο γραφείο, στο σπίτι ή σε ένα κατάστημα θέλουμε να νιώθουμε άνετα σε αυτό τον χώρο. Για αυτό πολύ συχνά τοποθετούμε γλάστρες με φυτά, εκτυπώσεις από καμβά στους τοίχους. Αλλά τι γίνεται με την οροφή; Στην καλύτερη περίπτωση έχουμε διαλέξει ένα design φωτιστικό. Η printxpress δίνει μία διαφορετική λύση για την διακόσμηση της οροφής, η οποία μπορεί να λειτουργήσει όσο σαν φωτιστικό αλλά και σαν στοιχείο διακόσμησης. 
Lightbox οροφής


Με την εκτύπωση σε ύφασμα μπορεί να εκτυπωθεί το οποιοδήποτε θέμα και να μεταμορφώσει την οροφή σε έργο τέχνης. Το πλεονέκτημα αυτού του συτήματος είναι ο ομοιογενής φωτισμός με LEDs σε συνδυαμό με την εκτύπωση μιας εντυπωσιακής εικόνας. Επίσης με αυτό τον τρόπο διακόσμησης κρύβονται ενοχλήτικα καλώδια ή σωλήνες που βρίσκονται στην οροφή. Πίσω από την εκτύπωση βρίσκεται ένα προφίλ αλουμινίου με μία πλάκα Aludibond που πάνω της τοποθετούνται τα LEDs. Υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης και απλές λάμπες φθορισμού. Το υλικό εκτύπωσης είναι 100% πολυεστερικό με B1 πιστοποιητικό (δεν καίγεται εύκολα) και παρέχει ομοιογενή φωτισμό σε όλη την επιφάνεια της εκτύπωσης. 
Διακόσμηση οροφής

Το προφίλ αλουμινίου μπορεί να βιδωθεί απευθείας στην οροφή του χώρου. Αφού τοποθετηθεί το πλαίσιο, ακολουθεί η τοποθέτηση της εκτύπωσης που σε όλες τις πλευρές έχει ραφτεί προφίλ σιλικόνης, έτσι ώστε να μπορεί να στερεωθεί στο ειδικό κανάλι που έχει το πλαίσιο αλουμινίου. Το μέγιστο μέγεθος που μπορεί να επιτευχθεί (χωρίς ενώματα στις εκτυπώσεις) είναι 5 μέτρα. Η άλλη πλευρά μπορεί να έχει απεριόριστο μέγεθος. 
Φωτισμός με LED

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι θα πρέπει να επιλεχτούν LEDs που μπορεί να αλλάξει η φωτεινότητα τους (dimmer) έτσι ώστε να υπάρχει πάντα "ζεστό" φως στον χώρο ανεξάρτητα με τις καιρικές συνθήκες ή αν είναι μέρα ή νύχτα. Η ποσότητα των LEDs εξαρτάται από το πάχος του πλαισίου αλουμινίου. Αν το πλαίσιο έχει 100 χιλ. πάχος τοποθετούνται περίπου 144 SMD LED 5050. Η θερμοκρασία που θα πρέπει να επιλεχτεί είναι περίπου 6.000 Kelvin και η φωτεινότητα θα πρέπει να είναι περίπου 2900 Lumens. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ηχείων πίσω από το εκτυπωμένο ύφασμα. Στα καταστήματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί η οροφή ως θέση διαφήμησης.


Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον; Μην διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 420 215 ή να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο http://www.printxpress.gr/pxp/products/lightboxes ή να μας στείλετε Email στο contact@printxpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου