Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Εκτύπωση σε ύφασμα με LED φωτισμό: Δώστε νέα όψη στο κατάστημα σας!

Μία εκτυπωτική εταιρεία θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τις εκτυπωτικές ανάγκες του πελάτη της και να προτείνει τις ιδανικές θέσεις που πρέπει το κάθε κατάστημα να τοποθετήσει τις εκτυπώσεις του, σε ποιο υλικό, με φωτισμό και να μπορεί να το αλλάζει εύκολα. Τα Lightboxes είναι ένας μοντέρνος τρόπος για να δώσετε μία νέα όψη στο κατάστημα σας χωρίς να χρειαστεί να επενδύσετε πολλά χρήματα και φυσικά να αλλάζετε την εκτύπωση όσο συχνά θέλετε. 

Τα Lightboxes αποτελούνται από τα ακόλουθα υλικά: προφίλ αλουμινίου, φωτισμό LED, μία πλάκα alu dibond, εκτύπωση σε ύφασμα στο οποίο έχει ραφτεί ένα προφίλ από σιλικόνη για να μπορεί να εφαρμόζει εύκολα στο προφίλ αλουμινίου. 


Lightbox για κατάστημα ρούχων

Εκτύπωση σε ύφασμα με LED φωτισμό
Το μέγεθος μπορεί να είναι διαφορετικό ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και τον χώρο που θέλει να το τοποθετήσει. Συνήθως προτιμούνται μεγέθη όπως Α0 ή σε φορμάτ 16:9 για να υπάρχει αρχιτεκτονική αρμονία στον χώρο. Για να ντυθεί το ύφασμα σωστά στο προφίλ αλουμινίου προτείνουμε μεγέθη όχι μεγαλύτερα από 2,00x3,00 μέτα. 

Το προφίλ αλουμινίου μπορεί να έχει ένα ή δύο κανάλια. Έτσι μπορεί ο πελάτης να έχει την επιλογή αν θέλει να τοποθετήσει δύο διαφορετικές εικόνες στο προφίλ ή θα είναι μόνο από την μία μεριά ορατό. Το μονοκάναλο προφίλ αλουμινίου έχει βάθος 85 χιλ. και το δικάναλο 150 χιλ. 

Δικάναλο προφίλ αλουμινίου
Το σημαντικό για ένα κατάστημα είναι να μπορεί να αλλάζει τις εκτυπώσεις, εύκολα, γρήγορα και χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι ιδανικό για αυτές τις ανάγκες. Το προφίλ αλουμινίου, o LED φωτισμός και ή alu dibond πλάκα που τοποθετούνται οι LED Stripes αγοράζονται μία φορά και αυτό που αλλάζει, όσο συχνά θέλει το κάθε κατάστημα είναι η εκτύπωση. Έτσι ένα κατάτημα ρούχων μπορεί να αλλάζει εύκολα τις εκτυπώσεις της νέας κολλεξιόν ανάλογα αν είναι καλοκαίρι, άνοιξη, φθινώπορο χειμώνας κλπ. 

Εκτύπωση σε ύφασμα με προφίλ σιλικόνης
Δώστε και εσείς νέα πνοή στο κατάσημα σας με εκτυπώσεις από την printxpress.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310 420 215, ή με email στο contact@printxpress.gr ή να επισκεφτείτε την σελίδα μας, http://bit.ly/YxNyHI


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου