Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Φωτογραφική εκτύπωση καμβά

Εκτύπωση σε καμβά


Οι εκτυπώσεις σε καμβά διατηρούνται για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ' ότι οι εκτυπώσεις σε φωτογραφικό χαρτί. Μάλιστα πολλοί κατασκευαστές καμβά ισχυρίζονται ότι οι εκτυπώσεις στον καμβά θα αντέξουν περισσότερο από 100 χρόνια ακόμα και σε συνθήκες υγρασίας ή έκθεσης στον ήλιο. Αυτό συμβαίνει γιατί οι φωτογραφικοί καμβάδες είναι φτιαγμένοι από 100% βαμβάκι και απορροφούν το χρώμα και δεν πρόκειται να ξεθωριάσουν ποτέ! Τα πιο κοινά μεγέθη είναι 70Χ55 εκ. ή 90X70 εκ. Παρόλα αυτά μια πραγματικά μεγάλη εκτύπωση σε καμβά, όπως για παράδειγμα 150Χ110 εκ. θα κάνει εντύπωση στους περισσότερους που θα την δουν. 
Λεπτομέρεια καμβά

Η σημερινή τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα να εκτυπώσουμε σε καμβά οποιαδήποτε φωτογραφία θέλουμε από την ψηφιακή μας μηχανή σε φωτογραφικής ποιότητας καμβά. Στην εποχή των αναλογικών φωτογραφικών μηχανών όσο και αν προσέχαμε τις φωτογραφίες και τις βάζαμε σε άλμπουμ, δεν είχαν χρόνο χωής μεγαλύτερο από 45 χρόνια. Επίσης με την πάροδο του χρόνου τα χρώματα θα είχαν αλλοιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. 
Φωτογραφικός καμβάς
Φωτογραφική εκτύπωση σε καμβά

Με τις σημερινές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές μπορούμε να εκτυπώσουμε σε άριστη ποιότητα σε καμβά, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη αντοχή στον χρόνο ή στις καιρικές συνθήκες, ειδικά στην Θεσσαλονίκη που ζούμε που έχει πολύ υψηλό βαθμό υγρασίας καθημερινά. Παρόλα αυτά πριν στείλετε τις φωτογραφίες σας για εκτύπωση πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχουν καλή ποιότητα. Το βασικό μέλημα είναι να μην είναι θολές, κουνημένες καθώς και ο φωτισμός να είναι αρκετά καλός έτσι ώστε να μην εκτυπωθούν σκούρες. Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε κάποια εφέ στην φωτογραφία σας, όπως ελαιογραφία, ή ποπ αρτ ή σκίτσο έτσι ώστε να γίνουν πραγματικά ξεχωριστές και εντυπωσιακές. 
Ξύλα για τελάρα

Σίγουρα οι εκτυπώσεις σε καμβά δεν είναι οι πιο οικονομικές. Αλλά αν σκεφτείτε το γεγονός το χρονικό διάστημα που αντέχουν και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα έχετε στον τοίχο σας και στην διακόσμηση του σπιτιού σας, είναι οι παράγοντες που θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη για την πραγματική αξία της εκτύπωσης σε καμβά. Μπορείτε να επισκεφτείτε το εξειδικευμένο site της printxpress για την εκτύπωση σε καμβά http://canvasart.printxpress.gr/ ή να μας τηλεφωνήσετε στο 2310 420 215 για οποιαδήποτε απορία ή περαιτέρω πληροφορία εκτύπωσης σε καμβά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου