Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Εκτύπωση ημερολογίων

Τα ημερολόγια είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα διαφημιστικά δώρα, όταν όμως αυτό γίνεται με προσοχή και με την κατάλληλη προετοιμασία. Πολλές εκτυπωτικές εταιρίες δίνουν την δυνατότητα κάποιων προτύπων που μπορεί να διαλέξει ο ενδιαφερόμενος. Μην περιμένετε θαύματα  στο design αλλά είναι επαγγελματικά και έχουν δημιουργηθεί με προσοχή. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε όλους να έχουν με χαμηλό κόστος  ημερολόγια.

Ωστόσο ακόμα και στην επιλογή των έτοιμων προτύπων θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιλογή των σωστών φωτογραφιών, κειμένων και logo. Επειδή ο ανταγωνισμός στον συγκεκριμένο τομέα είναι αρκετά υψηλός και όλοι όσοι προετοιμάζουν ένα ημερολόγιο θέλουν να το κρατήσει ο παραλήπτης όλη την χρονιά θα πρέπει το ημερολόγιο να προετοιμαστεί τουλάχιστον 2 μήνες πριν το τέλος του έτους. Έτσι ο συνδυασμός των έτοιμων προτύπων και μιας προσεκτικής προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος διότι σας δίνει το μέγιστο δυνατό διαφημιστικό αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.


Ιδιαίτερα στην χρονιά που διανύουμε και αυτή που μας περιμένει τα ημερολόγια 2012 θα πρέπει να είναι οικονομικά και να αποφέρουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι ότι ο πελάτης ή ο παραλήπτης θα το κρατήσει ολόκληρο τον χρόνο και θα το βλέπει καθημερινά.


Τα γραφικά θα πρέπει να ενσωματώνονται αρμονικά με τις φωτογραφίες σας καθώς θα πρέπει να είστε επίσης προσεκτικοί με την επιλογή του κατάλληλου κειμένου. Συνήθως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα προιόντα σας ή κάποια ιδιαίτερη χρήση τον συγκεκριμένο μενο. ﷽﷽﷽﷽επει τι υπτΜήνα και να είναι γραμμένα με έξυπνο τρόπο έτσι ώστε να προσελκύουν την προσοχή του παραλήπτη ή να ανυπομονεί να αλλάξει ο μήνας για να δει τι ενδιαφέρον υπάρχει στον επόμενο.


Η ανάπτυξη της ψηφιακής εκτυπωτικής τεχνολογίας έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην εκτυπωτική δυνατότητα ποσότητας ημερολογίων όσων πραγματικά χρειάζεστε, χωρίς κάποιον περιορισμό και χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα. Για παράδειγμα κάποιος που θέλει να χαρίσει 5 ημερολόγια στην οικογένεια του με οικογενειακές φωτογραφίες ή για παράδειγμα φωτογραφίες με τα παιδιά τους. Επίσης δίνεται η δυνατότητα προσωποποίησης του κάθε ημερολογίου και το καθένα να είναι διαφορετικό χωρίς κανέναν περιορισμό στις φωτογραφίες ή στα κείμενα. Έτσι ο κάθε πελάτης σας ή ο κάθε παραλήπτης του ημερολογίου θα νιώσει ξεχωριστός και είναι σίγουρο πως θα κρατήσει το ημερολόγιο σας ολόκληρη την χρονιά.

Στην printxpress παρέχουμε λύσεις για όλες σας τις ανάγκες. Είτε αφορά μικρή ή μεγάλη ποσότητα ημερολογίων. Έχουμε ετοιμάσει 5 πρότυπα ειδικά για εσάς και ειδικά μόνο για φέτος. Σίγουρα θα βρείτε κάποιο που θα σας ταιριάζει. Επισκεφτείτε τώρα την ιστοσελίδα μας στο www.printxpress.gr και παραγγείλτε τα δικά σας ημερολόγια 2012 και δωρίστε κάτι ιδιαίτερο στους αγαπημένους σας ή στους πελάτες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου