Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Επαγγελματικές πινακίδες σε ακρυλικό

Πινακίδα Ιατρού

Ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες επιλέγουν την εκτύπωση της πινακίδας του σε ακρυλικό. Είναι εντυπωσιακό για τον επισκέπτη που το βλέπει για πρώτη φορά, διαρκεί στον χρόνο και δίνει το αίσθημα του επαγγελματισμού και του design στον χώρο σας. 

Πινακίδα δικηγόρου
Ακρυλικό
Το ακρυλικό που χρησιμοποιείται είναι συνήθως πάχους 8 ή 10 χιλιοστών, γυαλισμένο και η εκτύπωση γίνεται σε φωτογραφικό χαρτί αν αφορά εσωτερικό χώρο ή σε πολυπροπυλένιο αν αφορά εξωτερικό χώρο. Πινακίδες σε ακρυλικό θα συναντήσετε σε design καφετέριες ή μπαρ αλλά ολοένα και περισσότεροι ιατροί και δικηγόροι, ξεφεύγουν από τις τετριμμένες μπρούτζινες ταμπέλες και επιλέγουν το ακρυλικό.
Εκτύπωση σε ακρυλικό

Μπορούν να στερεωθούν στον τοίχο είτε με αποστάτες inox ή μόνο με ταινία διπλής όψης στις περιπτώσεις που δεν επιτρέπεται να γίνουν τρύπες και να επεμβείτε στο κτίριο. Επίσης είναι πανεύκολος ο καθαρισμός τους, μόνο με ένα βρεγμένο πανί. 

Πινακίδες
Τα πλεονεκτήματα του σε σχέση με την κλασσική μέθοδο εκτύπωσης και επικόλλησης πάνω σε plexi glass είναι ότι σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται το υλικό να ξεφλουδιστεί, αφού τοποθετείται πίσω από το plexi glass και οι γωνίες φαίνονται εντυπωσιακές σε αντίθεση με την παραδοσιακή επικόλληση που μπορεί να μην κοπούν σωστά και να φαίνονται με άσχημο τρόπο πάνω στο plexi glass. Στην περίπτωση του "σάντουιτς" δηλαδή να τοποθετηθεί η εκτύπωση ανάμεσα σε δύο plexi glass υπάρχει το μειονέκτημα ότι φαίνεται το κενό ανάμεσα στα δύο φύλλα plexi glass και εκεί εισχωρεί συνήθως υγρασία που καταστρέφει την εκτύπωση.


Plexi glass

Εμείς στην printxpress, πρωτοπόροι εφαρμόζουμε εδώ και καιρό την εκτύπωση σε ακρυλικό και μπορούμε να σας προτείνουμε μια πραγματικά εντυπωσιακή πινακίδα για τον επαγγελματικό αλλά και προσωπικό σας χώρο και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. 

Επισκεφτείτε τώρα το εξειδικευμένο μας website http://www.printxpress.gr/pxp/products/epagelmatikes-pinakides ή τηλεφωνήστε μας στο 2310 420 15 για να λύσουμε απορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου