Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ημερολόγια 2012

Ως σχεδιαστές και εκτυπωτές πολλών ημερολογίων τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει κάποια λάθη στο design και στην εκτύπωση του ημερολογίου, που μάλλον θα θέλατε να αποφύγετε προτού φτάσουν εκτυπωμένα στα χέρια σας.

Έγκαιρη εκτύπωση του ημερολογίου.
Οι περισσότεροι από εμάς αγοράζουμε τα ημερολόγια μας λίγο πριν το τέλος της χρονιάς. Αυτό σημαίνει ότι από τα τέλη Νοεμβρίου το πολύ ως τα μέσα Δεκεμβρίου οι περισσότεροι έχουμε προμηθευτεί από ένα ημερολόγιο. Έτσι θα πρέπει να φροντίσετε  να  εκτυπώσετε το ημερολόγιο 2012 σας αρκετά έγκαιρα έτσι ώστε να είναι χρήσιμο στους παραλήπτες του. 
Έγκαιρη εκτύπωση ημερολογίων

Μη χρήση επαγγελματικού design.
Αυτό είναι από τα σημαντικότερα λάθη. Η κάθε σελίδα του ημερολογίου 2012 θα την έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο μήνα. Έτσι οι περισσότεροι από εμάς θα επιλέξουμε το ημερολόγιο που έχει τις πιο ελκυστικές προς εμάς φωτογραφίες και ίσως τις πιο εντυπωσιακές ή πιο κοντά στα γούστα μας. Επειδή οι καιροί δεν είναι για να πετάμε λεφτά στον κάδο απορριμάτων, στην printxpress έχουμε ετοιμάσει κάποια templates για εσάς που είναι έτοιμα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την φωτογραφία που θέλετε στον κάθε μήνα. 

Μη καταγραφή σημαντικών ημερομηνιών.
Οι περισσότεροι χρειάζονται ένα ημερολόγιο 2012 για να σημειώνουν τις σημαντικές προς αυτούς ημερομηνίες. Έτσι όταν σχεδιάζετε το ημερολόγιο σας, να είστε σίγουροι ότι δεν θα ξεχάσετε να τονίσετε τις σημαντικές ημερομηνίες, εορτές ή αργίες!
Ημερολόγιο 2012

Ημερολόγια 2012


Τέλεια εκτυπωτική ποιότητα.
Επειδή το ημερολόγιο θα κρέμεται στον τοίχο μέχρι τον Δεκέμβριο του επόμενου χρόνου, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχει διαλυθεί ως τότε. Παρόλο που προσπαθούμε να αποταμιεύσουμε χρήματα από όπου μπορούμε, θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα εκτύπωσης του ημερολογίου για να μην φαίνεται "φτηνιάρικο".
Σελίδα ημερολογίου

Ημερολόγιο πυραμίδα
Μη χρήση κενού χώρου.
Μην ξεχνάτε ότι τα ημερολόγια αγοράζονται για να μπορούμε να σημειώνουμε γεγονότα. Αυτό μπορεί να αφορά την προπόνηση ποδοσφαίρου του γιού μας, ή την παράσταση μπαλέτου της κόρης μας ή ένα ραντεβού με τον οδοντίατρο. Έτσι πριν στείλετε το ημερολόγιο προς εκτύπωση να είστε σίγουροι ότι αφήσατε αρκετό κενό χώρο για όλες αυτές τις σημειώσεις του κάθε μήνα.
Design ημερολογίου 2012

Μην διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε εξειδικευμένες συμβουλές και προτάσεις για το δικό σας προσωποποιημένο ημερολόγιο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site μας http://tinyurl.com/6zbp5lh ή τηλεφωνικά στο 2310 420 215 ή μέσω email στο contact@printxpress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου