Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Display Systems - Συστήματα εταιρικής παρουσίασης / Pop up textile

Στα επόμενα μας μπλογκ θα ασχοληθούμε με τα συστήματα εταιρικής παρουσίασης στα σημεία πώλησης. Στους περισσότερους γνωστά και ως POS (Point of Sale). Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα "Pop up - textile".

Όσες εταιρίες παίρνουν μέρος σε εκθέσεις είναι λίγο πολύ γνωστά τα συστήματα "αράχνες". Αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούν PVC. Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος των εκτυπώσεων και των εκθεσιακών περιπτέρων προσπαθεί να αποφύγει το συγκεκριμένο υλικό. Έτσι η "αράχνη" εξελίχτηκε στο pop up textile. Η φιλοσοφία είναι η ίδια, αλλά αντί για PVC χρησιμοποιείται πολυεστερικό υλικό. Διατίθεται σε 4 μεγέθη, 155x225 εκ., 225x255 εκ., 299x225 εκ. και 373x225 εκ. και το βάρος του συστήματος είναι 8-14 κιλά ανάλογα με το μέγεθος.
pop up textile

Σύστημα εταιρικής προυσίασης

Το σύστημα αποτελείται από αλουμινένιο σκελετό, στις άκρες του συστήματος υπάρχει βέλκρο και αυτό διευκολύνει την τοποθέτηση του banner. Το υλικό εκτύπωσης είναι 100% πολυεστερικό, μπορεί να διπλωθεί χωρίς να δημιουργούνται τσακίσματα και στις άκρες του υλικού είναι ραμμένο το βέλρο έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα στον σκελετό του συστήματος. Το πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι η εύκολη αλλαγή του θέματος. Ο σκελετός μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές και κάθε φορά να τοποθετείται και διαφορετική εκτύπωση.

Η εκτύπωση του πολυεστερικού υφάσματος γίνεται με οικολογικά μελάνια Latex ή εξάχνωσης και είναι αρκετά οικονομική, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της συχνής αλλαγής της εκτύπωσης ή του διαφημιστικού μηνύματος.

Επίσης ο χρόνος που απαιτείται για να στηθεί το σύστημα pop up textile είναι πολύ μικρός και μπορεί να γίνει χωρίς να απαιτούνται ειδικά εργαλεία. Μαζί με το pop up textile παίρνει ο πελάτης και τις οδηγίες χρήσης για το πως μπορεί να στηθεί το σύστημα. Είναι πολύ εύκολο και δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις.

Μαζί με το σύστημα παρουσίασης ο πελάτης παραλαμβάνει και 2 LED λάμπες 45W για καλύτερη εμφάνιση του διαφημιστικού μηνύματος.

Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον; Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, στο 2310 420 215, ή με Email στο contact@printxpress.gr ή επισκεφτείτε το site μας στο http://printxpress.gr/pxp/products/display-systems

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου