Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Εκτύπωση σε kapa fix

Υπάρχουν πολλές ποιότητες και τρόποι εκτύπωσης του kapa fix που πολλοί πελάτες μας ρωτάνε καθημερινά τι να επιλέξουν. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν 3 ποιότητες kapa, που σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε για την δουλειά που θέλετε να κάνετε.

Eκτύπωση σε kapa fix
Το kapa fix που είναι και το πιο ακριβό. Περιέχει ρινίσματα αλουμινίου και αυτό το κάνει να αντέχει "μια ζωή" χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να σκευρώσει ή να στραβώσει. Είναι πανάλαφρο, όπως και όλα τα υπόλοιπα υλικά της οικογένειας kapa και η μέγιστη του διάσταση είναι 1,40 μ. Χ 3,00 μ.  Το kapa fix  διαθέτει πάνω του αυτοκόλλητο και έτσι μπορούμε να εκτυπώσουμε σε οποιοδήποτε υλικό και να κολληθεί πάνω του.
Kapa Fix

Το kapa mount, είναι πεπιεσμένο χαρτί χωρίς τα ρινίσματα αλουμινίου που αναφέραμε πιο πριν και αυτό το κάνει ευάλωτο σε καιρικές συνθήκες, όπως η υγρασία και μετά από μερικούς μήνες θα στραβώσει. Είναι κατάλληλο για εκθέσεις, ή για περιπτώσεις που το υλικό δεν χρειάζεται να εκτεθεί για πολύ καιρό. Η μέγιστη του διάσταση είναι 1,00 μ. Χ 1,40 μ. Στο kapa mount δεν υπάρχει αυτοκόλλητο οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να εκτυπώσουμε σε αυτοκόλλητο χαρτί ή απευθείας πάνω στο kapa mount. Η ποιότητα εκτύπωσης είναι αρκετά χαμηλότερης ποιότητας από αυτή του kapa fix.

Τέλος υπάρχει το kapa line, που είναι και το φθηνότερο, που αποτελείται επίσης μόνο από πειπιεσμένο χαρτί και είναι πολύ πιο λεπτό από το kapa mount και kapa fix φυσικά, που χρησιμοποιείται μόνο σε περιπτώσεις που χρειαζόμαστε κάτι πολύ πρόχειρο ή να κάνουμε μια draft παρουσίαση. Η μέγιστη του διάσταση είναι ίδια με αυτή του kapa mount και δεν διαθέτει αυτοκόλλητο.

Στην printxpress μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις σε όλα τα παραπάνω υλικά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ποιότητας και τιμής. Επισκεφτείτε τώρα το εξειδικευμένο μας site για kapa fix http://afisesposter.printxpress.gr/ και ενημερωθείτε άμεσα για διαστάσεις και τιμές!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 420 215 ή με email στο info@printxpress.gr


1 σχόλιο: