Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Συνταγολόγια: Εκτυπώσεις υψηλού κύρους

Τα συνταγολόγια είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της διαφήμησης ενός ιατρού. Έτσι η εκτύπωση των συνταγολογίων πρέπει να γίνεται με προσεκτική επιλογή χρωμάτων και σχεδίων (λογότυπα).
Συνταγολόγιο Καρδιολόγου

Το λογότυπο θα πρέπει να αντιπροσωπεύει την ειδικότητα του ιατρού. Σε πολλές περιπτώσεις καλό θα είναι να  μην χρησιμοποιούνται έντονα χρώματα και περίπλοκα σχέδια. Τα τελευταία χρόνια έχουμε εκτυπώσει αρκετά συνταγολόγια και τα πιο όμορφα από αυτά, ήταν ο συνδυασμός ενός ειδικού χαρτιού (τύπου ακουαρέλα), ενός παλ χρώματος και ενός προσεγμένου έλεγκαντ σχεδίου. Τα στοιχεία επικοινωνίας συνήθως είναι ακριβώς κάτω από το όνομα και στο κάτω μέρος γράφεται η λέξη "Ιατρός" και θα πρέπει να υπάρχει χώρος για υπογραφή και σφραγίδα. Συνήθως τα μπλοκ είναι 50φυλλα, δεμένα με κόλλα στην πάνω μεριά έτσι ώστε να σχίζονται εύκολα.
Συνταγολόγιο Οδοντίατρου

Το λογότυπο και το στυλ του συνταγολογίου θα πρέπει να ακολουθεί και η επαγγελματική κάρτα. Έτσι δημιουργείται ένας τύπος "εταιρικής ταυτότητας" που αν είναι καλοσχεδιασμή και εκτυπωμένη σε ένα καλό χαρτί δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Στην printxpress μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις σχεδιασμού και εκτύπωσης όσο για τα συνταγολόγια που θα χρειαστείτε όσο και τις επαγγελματικές σας κάρτες! Επισκεφτείτε τώρα το site μας στο http://www.printxpress.gr/pxp/offers ή τηλεφωνήστε μας στο 2310 420 215 ή στείλτε μας email στο contact@printxpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου