Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Εκτυπώσεις postcards: 5 Συμβουλές για πλήρη επιτυχία!

Τα postcards μπορεί να μην είναι το πιο δυνατό εργαλείο marketing στον μοντέρνο high tech κόσμο που ζούμε. Αυτό δεν είναι και πολύ ευχάριστο γιατί μπορεί να γίνουν ένα φτηνό μέσο για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο site της επιχείρησης και των πωλήσεων.

Παρακάτω θα βρείτε 5 tips για να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε τα δικά σας καρτ ποστάλ έτσι ώστε να οδηγήσουν σε υψηλή ανταπόκριση και επισκεψιμότητα στο web site σας.


1. Η πρώτη εντύπωση. Οι περισσότεροι λαμβάνουν card postal από φίλους και συγγενείς. Δεν τους αρέσει να λαμβάνουν διαφημιστικό υλικό. Έτσι θα πρέπει να σχεδιάσετε την post card σας με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να θυμίζει ότι στάλθηκε από κάποιο γνωστό στον παραλήπτη πρόσωπο παρά ένα διαφημιστικό μήνυμα. Για παράδειγμα χρησιμοποιήστε το ίδιο στυλ γραφής και layout με αυτό που θα χρησιμοποιούσατε αν στέλνατε ένα post card σε κάποιον φίλο. Χρησιμοποιήστε ημερομηνία στην κορυφή καθώς και το πεδίο Από: ........

2. Μπείτε αμέσως στο θέμα. Θα πρέπει να εκτυπώσετε με μεγάλα και bold γράμματα το πιο σημαντικό πλεονέκτημα των προϊόντων σας. Έτσι θα κινήσετε το ενδιαφέρον του παραλήπτη και θα θέλει να διαβάσει και τα υπόλοιπα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μια λίστα από όλα τα πλεονεκτήματα.
Καρτ ποστάλ

3. Πουλήστε το σωστό προϊόν στην σωστή εποχή. Η εκτύπωση καρτ ποστάλ χρησιμοποιείται κυρίως για να δημιουργήσει επισκεψιμότητα στο website σας και όχι τόσο στο να πουλήσετε. Δεν είναι τόσο αποτελεσματικές στις πωλήσεις γιατί δεν παρέχουν πολλές πληροφορίες για να ενημερωθεί πλήρως ο ενδιαφερόμενος για το προϊόν ή την υπηρεσία. Παρόλα αυτά πρέπει να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του παραλήπτη και να επικοινωνήσει μαζί σας. Για να γίνει αυτό πρέπει να ξέρετε τι πρέπει να προωθήσετε και ποια χρονική στιγμή και για το τι μπορεί να ενδιαφέρεται ο παραλήπτης της post card.
Εκτύπωση postcards

4. Σύντομο και περιεκτικό μήνυμα. Σε λίγες γραμμές θα πρέπει ο παραλήπτης της εκτυπωμένης card postal να καταλάβει τι θέλετε να του επικοινωνήσετε και να πουλήσετε. Πάντα στο τέλος της card postal θα πρέπει να ενημερώσετε τον παραλήπτη πως θα βρει περισσότερες πληροφορίες.

5. Δημιουργήστε γρήγορη αντίδραση. Δεν φτάνει να εξηγήσετε μόνο στον παραλήπτη για τα πλεονεκτήματα που παρέχετε, αλλά θα πρέπει να του δώσετε το ερέθισμα γιατί πρέπει να δράσει τώρα αμέσως και να μάθει περισσότερα για το προϊόν ή την υπηρεσία και να προβεί σε αγορά στην συνέχεια.

Τέλος σαν ειδικοί στον τομέα της εκτύπωσης προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα αρκετά βαρύ χαρτί (300-350 γρ) με γυαλιστερή πλαστικοποίηση στο εξωτερικό μέρος και μια εντυπωσιακή φωτογραφία στην μία μεριά. Στο πίσω μέρος θα πρέπει να διαλέξετε μια γραμματοσειρά που θα μοιάζει με χειρόγραφη και ίσως να υπάρχει και εικόνα ενός γραμματόσημου.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Στην printxpress θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα μπορέσουμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για τον σχεδιασμό και την εκτύπωση της δικής σας πετυχημένης postcard. Άμεσα στο http://www.printxpress.gr ή στο 2310 420 215.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου