Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Προσκλητήρια γάμου: 10 συμβουλές για να είναι τέλεια!


Τα προσκλητήρια γάμου είναι το προσωπικό σας μήνυμα σε φίλους και συγγενείς για το χαρμόσυνο γεγονός.
Θέλετε λοιπόν τα δικά σας προσκλητήρια γάμου  να ξεχωρίζουν και να σας εκφράζουν απόλυτα. Σας δίνουμε λίγες ιδέες και συμβουλές για τη σωστή επιλογή, εκτύπωση και αποστολή τους.
1.     Επιλέξτε 2 ή 3 το πολύ δείγματα από το δειγματολόγιο της εταιρίας που απευθύνεστε .
Πολυτελές προσκλητήριο γάμου

Προσκλητήριο γάμου με κορδέλα
 
2.     Επιλέξτε 2 τύπους γραμματοσειράς και χρώμα που σας αρέσει περισσότερο.
Γραμματοσειρά προσκλητηρίου

 
3.     Επιλέξτε ένα από τα προτεινόμενα ή σκεφτείτε εσείς το κείμενο που θέλετε να λάβουν οι προσκεκλημένοι σας. Προσέξτε γιατί αυτό είναι το προσωπικό σας μήνυμα προς αυτούς.
Κείμενο προσκλητηρίου
4. Επιλέξτε το κείμενο για τις κάρτες δεξίωσης που θα συνοδεύουν τα προσκλητήρια γάμου. 
Κείμενο δεξίωσης
 
5.     Ζητήστε από το κατάστημα να σας στείλει με ηλεκτρονική μορφή τα κείμενα, το συνδιασμό  με τις γραμματοσειρές και τα χρώματα που έχετε επιλέξει.
Χρώματα προσκλητηρίου
6.     Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο και βεβαιωθείτε ότι όλες οι πληροφορίες όπως π.χ. ημερομηνία, ώρα, τόπος κλπ, είναι σωστά.
Κείμενο προσκλητηρίου
 
7.     Δείτε στην οθόνη τον υπολογιστή σας τις 2 ή 3 επιλογές που έχετε κάνει και αποφασίστε ποια σας εκφράζει περισσότερο.

8.     Εσείς το νέο ζευγάρι και με τις συμβουλές και την εμπειρία του καταστήματος, αποφασίζετε για το τελικό δείγμα της πρόσκλησης.
Δείγμα πρόσκλησης
 
9.     Παραγγέλνετε εγκαίρως (τουλάχιστον 3-4 μήνες πριν γάμο) τα προσκλητήρια, και σε ποσότητα 25% περισσότερα από τον αριθμό που υπολογίζεται να στείλετε.

10.     Τα προσκλητήρια γάμου σας τα στέλνετε 4-6 βδομάδες πριν , ώστε οι φίλοι και συγγενείς σας να προγραμματίσουν εγκαίρως για το μεγάλο αυτό γεγονός.

Καλά στέφανα !!!!!