Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Φωτογραφίες γάμου

φωτογραφίες γάμου

Οι φωτογραφίες γάμου είναι το πιο σημαντικό ενθύμιο γάμου για κάθε νέο ζευγάρι.
Πέραν όμως από το πόσο ωραίες και καλλιτεχνικές είναι οι φωτογραφίες αυτές ανάλογα με την ικανότητα του φωτογράφου,πολύ σημαντικό ρόλο παίζει μια εντυπωσιακή εκτύπωση σε ποιοτικό υλικό.
Στο άρθρο αυτό θα ασχοληθούμε με τη ποιότητα και τα υλικά εκτύπωσης  μιας φωτογραφίας γάμου.
Οι περισσότεροι ασχολούν ται μόνο με την εικόνα που βλέπουν στα δείγματα και δεν δίνουν τη πρέπουσα σημασία στη ποιότητα και το υλικό εκτύπωσης που θα κάνει τεράστια διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.Κι’αυτό γιατί μια άριστα εκτυπωμένη εικόνα πάνω σε επιστρωμένο καμβά ή άλλο ποιοτικό υλικό μπορεί να γίνει ένα πραγματικά έργο τέχνης κι’έτσι μια απλή φωτογραφία θα γίνει ένα κάδρο που θα διακοσμεί υπέροχα κάποιον τοίχο του σπιτιού σας.
Η εκτύπωση μιας φωτογραφίας γάμου  επηρεάζεται  σημαντικά από τους δύο παρακάτω παράγοντες
1.Την σωστή αποτύπωση των χρωμάτων πάνω στο υλικό εκτύπωσης
2.Το ίδιο το υλικό εκτύπωσης.
Αναλύουμε πολύ περιληπτικά τους δύο αυτούς παράγοντες .
1.Η πιστή αποτύπωση των χρωμάτων πάνω στο υλικό εκτύπωσης απαιτεί γνώση και σωστή διαχείριση του χρώματος.Πρέπει δηλαδή η χρωματική επικοινωνία ανάμεσα στη ψηφιακή εικόνα και της μηχανής εκτύπωσης (plotter) να γίνει από ένα γνώστη της τεχνολογίας διαχείρησης χρώματος.Άν αυτός μπορεί να μετρήσει και να αναπαραγάγει όλες τις ψηφιακές παραμέτρους για κάθε χρώμα,τότε το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.Δυστυχώς σχεδόν οι περισσότεροι επαγγελματίες χρήστες των plotters δίνουν μια απλή εντολή εκτύπωσης από κάποιο πρόγραμμα όπως το photoshop χωρίς κανένα έλεγχο ή μέτρηση του χρώματος.
2.Τα υλικά εκτύπωσης παίζουν επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα της εμφάνισης και της ποιότητας μιας φωτογραφίας.Σας αναφέρουμε μερικά από αυτά.
Α.Ο πολύ καλής ποιότητας επιστρωμένος καμβάς θα μετατρέψει τις φωτογραφίες σας σε έργο τέχνης.
Β.Η ακρυλική εκτύπωση με επικόλληση πάνω στο ακρυλικό είναι ένας νέος και πραγματικά εντυπωσιακός  τρόπος παρουσίασης της φωτογραφίας σας με απίστευτη διάυγεια χρωμάτων. Η τεχνολογία αυτή αναπτύσεται εκρηκτικά σ’όλη την Ευρώπη.
Γ.Η εκτύπωση σε kapa-fix δημιουργεί πανάλαφρους πίνακες με ζωντανά χρώματα.

Στην PRINTXPRESS  ασχολούμαστε επαγγελματικά με τη σωστή διαχείριση του χρώματος καθώς και με την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης των φωτογραφιών σας σε νέας τεχνολογίας υλικά.
Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας http://bit.ly/jfKzqc