Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Εκτύπωση καμβά : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης!

Είναι αλήθεια ότι όλοι μας κρύβουμε έναν καλλιτέχνη μέσα μας. Σε ποιον δεν αρέσει να τραβάει όμορφες φωτογραφίες, με τοπία, πρόσωπα, στιγμές. Μερικοί από εμάς δεν αρκούνται μόνο στην λήψη φωτογραφιών, αλλά και στην επεξεργασία τους ή την ανάμιξη τους στο photoshop έτσι δημιουργείται ένα πραγματικά πρωτότυπο και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.
Εκτύπωση καμβά

Όλα ως εδώ είναι κατανοητά. Όμως με τόσες δυνατότητες εκτύπωσης που έχουμε πλέον είναι πολύ εύκολο να μπερδευτεί κάποιος. Για να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας, ασχολούμαστε καθαρά με την εκτύπωση καμβά υψηλής ποιότητας και καδράρισμα που θα μείνει σε εσωτερικό χώρο και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γιατί αν ψάξει κάποιος θα βρει διάφορες ποιότητες καμβά και μελανιών σε διάφορες τιμές που είναι δυνατόν να οδηγήσουν σε λάθος απόφαση.
Καμβάς

Οι plotter χωρίζονται λοιπόν σε 2 μεγάλες κατηγορίες. Σε αυτούς που χρησιμοποιούν μελάνια Solvent και έχουν εφαρμογή σε εξωτερικούς χώρους και κυρίως για κάτι θα μείνει για μικρό χρονικό διάστημα, όπως διαφημιστικά banner που βλέπετε στον δρόμο. Στην δεύτερη κατηγορία είναι οι  plotter που χρησιμοποιούν pigment μελάνια και έχουν τέλεια ποιότητα εκτύπωσης και πιστή απεικόνιση της εικόνας σας και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Φυσικά αυτός είναι και ο λόγος που κάνει την δεύτερη κατηγορία και ακριβότερη.
Τελάρο καμβά

Έτσι θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι η εικόνα σας θα εκτυπωθεί με μελάνια pigment και ο καμβάς που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι επιστρωμένος καλλιτεχνικός καμβάς (100% βαμβάκι) για εκτυπώσεις πολύ υψηλής ποιότητας. Διαφορετικά δεν θα έχετε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Εκτυπώσεις σε καμβά

Επίσης το τελάρο θα πρέπει να γίνει από άτομο που ειδικεύεται στις κορνίζες, να κοπούν τα ξύλα κατά παραγγελία και να είναι "κόντρα τα νερά τους" έτσι ώστε όσο μεγάλο και να είναι και όσα χρόνια και να μείνει στον τοίχο σας να μην κάνει "κοιλιά" ποτέ. Επίσης τα έτοιμα τελάρα που κυκλοφορούν, έχουν τις λεγόμενες "σφήνες" στις άκρες γι'αυτό ακριβώς το λόγο. Επειδή δεν αντέχουν στην διάρκεια του χρόνου πρέπει να τις χτυπάτε τις λεγόμενες σφήνες για να διατηρείται ο καμβάς. Στο τελάρο όμως που γίνεται από εξειδικευμένο άτομο, δεν θα δείτε ποτέ κάτι τέτοιο και δεν θα υπάρχει ποτέ πρόβλημα πτώσης του καμβά
Τελάρο

Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον; Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, στο 2310 420 215 ή στο www.printxpress.gr ή contact@printxpress.gr για τέλεια εκτύπωση καμβά! Η printxpress είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας λύσει όλες τις απορίες!

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Επαγγελματικές κάρτες: Μικρά tips για να είναι τέλειες!


Ακόμα και τώρα που ζούμε στην ηλεκτρονική εποχή, είναι πολύ σημαντικό για τον κάθε επαγγελματία να έχει πάντα μαζί μου μια σοβαρή επαγγελματική κάρτα. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας. Όπως συζητούσα και με κάποιους φίλους πρόσφατα, μπορεί να δώσετε όλο το έντυπο υλικό της επιχείρησης σας, αλλά ο παραλήπτης να μην ενδιαφέρεται άμεσα για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας και να τα πετάξει όλα γιατί μπορεί να του πιάνουν χώρο στο γραφείο, αλλά την επαγγελματική κάρτα θα την κρατήσει, για παν ενδεχόμενο να σας καλέσει ή να επικοινωνήσει μαζί σας.

Επαγγελματικές κάρτες
Παρακάτω θα βρείτε κάποιες συμβουλές για να αποφύγετε δυσσάρεστες εκπλήξεις:

1) Μέγεθος της κάρτας. Το ιδανικό μέγεθος είναι 84Χ56 χιλ. (μέγεθος πιστωτικής κάρτας) έτσι ώστε να μπορεί να χωράει σε κάθε πορτοφόλι και να την μεταφέρει κάποιος μαζί του.

2) Βάρος χαρτιού. Το ιδανικό βάρος χαρτιού, είναι 300 - 350 γρ. Μικρότερο βάρος θα έχει ως αποτέλεσμα να τσαλακώνεται η κάρτα εύκολα και να χαλάει η ποιότητα της.

3) Ευδιάκριτα στοιχεία. Δεν χρειάζεται να φορτώνετε την κάρτα σας με περιττά στοιχεία. Το βασικό είναι να μπορεί κάποιος με μια ματιά να δει το όνομά σας, τηλέφωνο και τι δουλειά κάνετε.

4) Πίσω πλευρά της κάρτας. Η πίσω πλευρά της κάρτας διατίθεται για περισσότερες πληροφορίες που θέλετε να δώσετε. Όπως για παράδειγμα ένα σκαρίφημα για το πώς μπορούν οι πελάτες σας να έρθουν σε εσάς ή το ωράριο λειτουργίας.

5) Εναλλακτικό μέγεθος. Αν δεν σας φτάνει ο χώρος για τις πληροφορίες που θέλετε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να διαλέξετε και την εναλλακτική περίπτωση της δίπτυχης κάρτας, που όμως όταν θα διπλώνει θα πρέπει να έχει πάλι το μέγεθος που αναφέραμε παραπάνω.

6) Μέγεθος Γραμματοσειράς. Για να μην χρειάζονται οι πελάτες σας μεγενθυτικό φακό για να δουν τα στοιχεία αλλά και να μην προβείτε και σε υπερβολές, θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό μέγεθος γραμματοσειράς. Για το ονοματεπώνυμο συνήθως χρησιμοποιούνται γράμματα 11-13 στ. και για τα υπόλοιπα στοιχεία 9 - 11 στ.

7) Διαβάστε προσεκτικά! Τσεκάρετε πολλές φορές τα στοιχεία επικοινωνίας, την διεύθυνση και όλες τις πληροφορίες που δίνετε στην κάρτα. Είναι πολύ σημαντικό να μπορούν να επικοινωνήσουν οι πελάτες μαζί σας!

8) Αλλαγές στην κάρτα. Όταν κάποιο στοιχείο αλλάζει, τότε θα πρέπει να αλλάξετε και επαγγελματικές κάρτες. Δεν είναι επαγγελματικό να σημειώνετε με το χέρι πάνω στην κάρτα.

9) Να έχετε πάντα μαζί σας μία κάρτα. Επειδή ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να σας χρειαστεί πρέπει πάντα να κουβαλάτε πάνω σας τουλάχιστον μία επαγγελματική σας κάρτα.

Ελπίζω να ήταν αρκετά βοηθητικές οι παραπάνω πληροφορίες και ιδέες. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να φτιάξουμε την δική σας επαγγελματική κάρτα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.  http://bit.ly/h5Y516 ή τηλεφωνικά στο 2310 420 215 ή μέσω e-mail: info@printxpress.gr

Επαγγελματική κάρτα
Epaggelmatiki karta

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ταπετσαρίες: Είναι η εκτύπωση ταπετσαρίας ελκυστική;

Όλοι όσοι ασχολούνται με στυλ και διακόσμηση, έχουν την παραπάνω απορία. Η αλήθεια είναι ότι εδω και μερικά χρόνια η ταπετσαρία έχει κάνει δυναμικό comeback στη ζωή μας και στους τοίχους μας. Τους τελευταίους μήνες έχουμε τυπώσει στην printxpress πολλά τετραγωνικά ταπετσαρίας, με διάφορα θέματα. Παιδικά δωμάτια, εκθέσεις ζωγραφικής, χώροι γυμναστικής, φροντιστήρια και σε πολλά καταστήματα. 

Εκτύπωση Ταπετσαρίας

Το μεγάλο θετικό που έχει η φωτοταπετσαρία είναι ότι είναι αυτοκόλλητο υλικό. Ξεχάστε γλουτολίνες και κόλλες και δύσκολες διαδικασίες. Ακόμα και κάποιος που δεν έχει ξανατοποθετήσει κάτι είναι πολύ εύκολο να το πετύχει με την αυτοκόλλητη ταπετσαρία με την πρώτη εφαρμογή. 
Ταπετσαρία

Όταν σκέφτομαι για ταπετσαρίες το μυαλό μου πάει στην δεκαετία του 80, όπου οι γονείς μου είχαν τοποθετήσει σε όλους τους τοίχους (ρόμβους, κύκλους με μωβ ή κόκκινο χρώμα) και κάτι τέτοια ρετρό θέματα. Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν. Σήμερα μπορούμε να εκτυπώσουμε οποιοδήποτε θέμα σε αυτοκόλλητο χαρτί ταπετσαρίας και σε όποιο στυλ εσείς θέλετε. Όπως ανέφερα παραπάνω, όποιος και αν είναι ο χώρος σας, προσωπικός ή επαγγελματικός, και όποιο και αν είναι το στυλ που θέλετε να επιλέξετε μπορούμε να το εκτυπώσουμε. 
Αυτοκόλλητη Ταπετσαρία
Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι δεν είναι δεσμευτικό για κάποιον που θέλει να τοποθετήσει ταπετσαρία να αγοράσει ένα ολόκληρο ρολό το οποίο μπορεί να κοστίζει 150 - 200 Ευρώ. Η εκτύπωση είναι πολύ φθηνότερη και οικονομικότερη. Εκτυπώνεται ακριβώς η διάσταση που χρειάζεστε και τα τετραγωνικά μέτρα που θέλετε να καλύψετε. Όποιο θέμα και να διαλέξετε πάντως να έχετε στο μυαλό σας να μην είναι "βαρύ". Δηλαδή να "μπουκώσει" τον χώρο σας και να φαίνεται μικρότερος. Το νόημα της ταπετσαρίας είναι να δώσει έναν καινούριο αέρα στον χώρο σας. 
Εκτυπώσεις
Τέλος, για να απαντήσω και στο αρχικό ερώτημα, προσωπικά θεωρώ ότι οι ταπετσαρίες είναι πολύ ελκυστικές.

Επισκεφτείτε τώρα το site μας για να ενημερωθείτε για την εκτύπωση ταπετσαρίας ή και οποιοδήποτε άλλου υλικού που μπορούμε να εκτυπώσουμε σε μεγάλες διαστάσεις http://www.printxpress.gr/pxp/products/αφισες ή τηλεφωνήστε στο 2310 420 215 ή στείλτε τα γραπτά σας μηνύματα στο info@printxpress.gr