Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Η printxpress τα καταφέρνει ξανά!

Η printxpress τα καταφέρνει ξανά !

Σίγουρα θα έχετε προσέξει τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που κυκλοφορούν με τα διαφημιστικά της Δ.Ε.Θ. από τα τέλη Αυγούστου στην πόλη μας.

Φέτος είχαμε την τιμή να επιμεληθούμε την εκτύπωση και τοποθέτηση των διαφημιστικών αυτοκόλλητων για τα 3 λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Τα δύο κυκλοφορούν στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (νομίζω στις γραμμές 3 και 8) και το τρίτο στην δυτική (δυστυχώς δεν γνωρίζω ακριβώς ποια γραμμή, ας με ενημερώσει κάποιος).

Χρειάστηκαν 95 τ.μ. εκτύπωσης αυτοκόλλητου βινύλιου και 22 τ.μ. διάτρητου αυτοκόλλητου. Η εκτύπωση έγινε σε 3 εργάσιμες μέρες και χρειάστηκαν ακόμα 3 μέρες για να γίνει η τοποθέτηση τους στα λεωφορεία. Από την αρχή το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο καθώς χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά με την άριστη συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία topmage που είχε αναλάβει το δημιουργικό και την γραφιστική σχεδίαση, και των υπευθύνων του ΟΑΣΘ το όλο έργο στέφτηκε με επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα αυτοκόλλητα, την τοποθέτηση τους, και τις ψηφιακές εκτυπώσεις μπορείτε να βρείτε στο site μας, http://www.printxpress.gr/


Εκτύπωση αυτοκόλλητων
Αυτοκόλλητο βινύλιο


Διάτρητο αυτοκόλλητο